page_banner

warta

  • Proyek ekstraksi mrica biologis Chenguang menangake China Industrial Award

    Tanggal 27 Desember, Federasi ekonomi industri China nganakake Konferensi Anugrah Industri Keenam ing Beijing. 93 perusahaan lan proyek menang penghargaan China Industrial, penghargaan penghargaan lan nominasi. Kelompok bioteknologi Chenguang “Pepper extra ...
    Waca liyane
  • Biologi Chenguang nyubsidi sekolah dhasar Xiaohekou suwene 11 taun suwene

    Tanggal 2 Desember, dianugerahi upacara penghargaan hadiah saka Chenguang Group Pengajaran reformasi dhasar sekolah dhasar xiaohedao. Biologi Chenguang dianugerahi 93600 yuan kanggo telung guru unggulan sekolah dhasar xiaohehe kelas 1-6 ing ujian gabungan taun 2019-2020 ...
    Waca liyane
  • Dina anyar taun 2021

    Ing epidemi radang paru-paru coronavirus nyebar ing saindenging jagad, kita bakal pamitan taun 2020 lan wiwitan taun 2021. Ing acara ninggalake sing lawas kanggo ngucapake sambutan anyar, atas jenenge pimpinan klompok bio Chenguang, aku pengin menehi sing anyar salam taun lan panjaluk tulus kanggo kabeh ...
    Waca liyane
  • Wartawan Kantor Berita Xinhua kanggo biologi Chenguang

    Ing tanggal 8 Desember, Quzhou adhem banget nalika salju. Udakara jam 5 sore, Chen Zhonghua, wakil kepala editor eksekutif Hebei Cabang kantor berita Xinhua, Wang Min, direktur Menteri urusan ekonomi, Yan Qilei, wakil direktur Kementerian urusan ekonomi, lan ...
    Waca liyane
  • Kualifikasi lan Kehormatan

    2002 industri aditif panganan top 100 lan bahan ramuan panganan 2005 Kontrak-penghormatan lan perusahaan sing layak kredit 2006 Agensi Inovasi Teknologi Pengolahan Produk Pertanian Nasional perusahaan-perusahaan kutha nasional ngetrapake strategi "metu" 2007 Kunci utama nasional ...
    Waca liyane